Totaal Beveiligd

Over ons

Totaal Beveiligd staat voor veiligheid bij u thuis of op uw werk. Wij zorgen elke dag ervoor dat de veiligheid rondom huizen en bedrijven gewaarborgd wordt.

Wat wij doen

Totaalbeveiligd is gespecialiseerd in het verkopen en installeren van professionele beveiligingssystemen.

Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten van beveiliging kunnen voorzien. Bij totaalbeveiligd kunt u terecht voor: bewakingscamera’s, Recorders (nvr, dvr) alarmsystemen, toegangscontrole en accessoires voor al deze producten. Ons doel is om alle geleverde producten ook voor u te installeren waardoor u maar liefst 3 jaar garantie krijgt op de installatie en de producten.

Ons doel

Bij Totaalbeveiligd is ons streven om alle systemen te leveren inclusief de installatie. Wat wij hiermee willen zeggen is: koopt u een bewakingssysteem bij Totaalbeveiligd? dat heeft u een all-in systeem aangeschaft waardoor wij ook de installatie en montage voor u verzorgen. 

Uiteraard kan dit ook anders als u dat wenst, in overleg kijken we dan wat het beste is voor uw situatie. Wij komen dan langs bij u op locatie om de wensten en situatie te bespreken, vervolgens monteren wij uw systeem en zorgen we dat deze geheel naar wens werkt. Aan de hand van een fair installation policy zijn hiervoor vaste prijzen vast gesteld.

Onze vakmannen hebben de kennis en ervaring in huis om de installatie zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

KLANTENSERVICE

ALGEMEEN CONTACT info@totaalbeveiligd.nl

HELPDESK help@totaalbeveiligd.nl

OPENINGSTIJDEN

MA T/M VR
10:00 – 18:00

DEMONSTRATIE

Plan hier gratis een vrijblijvende demonstratie op locatie.

Onze Werkwijze

Demonstratie inplannen

Na uw offerteaanvraag plannen wij een afspraak in voor een demonstratie op locatie.

Offerte opmaat

Bij de demonstratie bekijken wij de mogelijkheden en luisteren wij naar uw wensen. Aan de hand van deze informatie ontvangt u een offerte op maat

Accepteren offerte

Past de offerte binnen uw budget? Na acceptatie nemen wij contact met u op voor het inplannen van een installatie-afspraak.

Montage & Installatie

Op de afgesproken dag zorgen onze monteurs voor een professionele montage & installatie, zodat u zorgeloos gebruik kunt maken van uw systeem.

Als je bij ons koopt ...

ben je zeker van de volgende punten.

Top Kwaliteit!

Wij staan voor hoge kwaliteit, wij verkopen alleen systemen waar wij persoonlijk 100% achter staan.

Scherpe prijzen

Onze diensten leveren wij tegen scherpe en betaalbare prijzen

Top service!

Service en persoonlijke aandacht

Kennis & Ervaring

Team met kennis voor beveiliging, wij houden van ons vak!

Pre installatie van systemen.

Installaties worden altijd vooraf geïnstalleerd, zodat wij op locatie niet voor verrassingen komen te staan

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in één van onze professionele bewakingssystemen, maar heeft u daar nog vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

Hie vind u onze meest gestelde vragen en antwoorden.

Camera systemen

U moet er vanuit gaan dat uw camera alleen uw eigen bezittingen mag filmen. Dat betekend dat u eigendommen van anderen niet mag filmen. Denk hierbij aan het filmen van het huis of de tuin van uw buren. Het filmen van de openbare weg is in principe ook niet toegestaan, zoals de stoep of parkeerplaatsen.

In sommige gevallen kan het niet anders dan dat u een stukje van de openbare weg filmt. Bijvoorbeeld omdat uw voordeur grenst aan de openbare weg. 

Ja, dat mag.

Bij koop woningen beslist u als eigenaar zelf of deze opgehangen mogen worden of niet.

Bij huur woningen kan dit anders liggen. Dan is het mogelijk dat u als huurder toestemming moet vragen aan uw verhuurder of dit mag of niet.

Wij maken gebruik van ip camera’s, deze camera’s worden door middel van een utp kabel op de recorder aangesloten. Het voordeel van dit systeem is dat het storingsvrij is en er niet apart stroom getrokken moet worden voor de camera’s.

Een draadloos systeem is veel makkelijker aan te sluiten omdat er geen kabel getrokken hoeft te worden. Wel moet u over een goed wifi netwerk beschikken en moet op toegang hebben tot een stroompunt in de buurt van de camera. 

Bij totaalbeveiligd kiezen wij tenzij het niet anders kan altijd voor een bedrade systeem.

Door het gebruik van een app op uw telefoon kunt u altijd bij uw beelden en zien wat er bij u thuis of bedrijf gebeurd. u dient alleen over internet te beschikken op uw telefoon en op de locatie waar de camera systeem staat.

Hoelang uw beelden opgeslagen worden is verschillend. Dit heeft te maken met hoeveel camera’s u heeft en hoe groot uw hardeschijf is. Bij veel systemen worden uw beelden maximaal 28 dagen opgeslagen.

Alarm systemen

De kosten van een Alarmsysteem wordt samen gesteld  op basis van uw behoeften. Voordat u het alarmsysteem koopt,  kijken onze experts gratis naar uw bedrijf of huis om vrijblijvend in kaart te brengen wat u nodig heeft om uw huis of bedrijf te beveiligen.  Zij bepalen de beste oplossing om uw veiligheid te garanderen en geven u een offerte met een scherpe prijs die afhankelijk is van de elementen die nodig zijn om u te beschermen.

Nee, een meldkamer is optioneel. u kunt uw alarm in de app en thuis gebruiken zonder meldkamer u krijg dan bij een alarm melding op uw telefoon een melding en u zal dan zelf de hulpdiensten moeten inschakelen indien nodig. U kunt er ook voor kiezen om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een meldkamer, de meldkamer die doet dan bij een alarmmelding de opvolging en zij informeren u ook bij elke opvolging van de status.

Wij maken gebruik van bedraade en draadloze alarmsystemen. bij elk aanvraag kijken wij aan welke voorwaarden uw alarm moet voldoen en maken wij de keuze in bedraad of draadloos.

Nee onze alarm systemen maken gebruik van een ip module waardoor wij uw alarm systeem met internet verbinden. mocht u niet over een internet verbinding beschikken op locatie dan kunnen wij uw alarm van een simkaart voorzien waardoor u alsnog verbonden bent met internet.

Onze alarmsystemen worden geinstalleerd door onze ervaren monteurs. Onze monteurs installeren uw alarm systeem en zorgen ook dat deze werkt zoals het hoort te werken.

Scroll naar boven

ColorVu PTZ

ColorVu PTZ

Camera Informatie

Pluspunten
Minpunten
Omschrijving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Specificaties

Product
Beeldeigenschappen