Totaal Beveiligd

Camera Systemen

Totaal Beveiligd staat voor veiligheid bij u thuis of op uw werk. Binnen ons assortiment beschikken wij over verschillende camera systemen die geschikt zijn voor uitlopende situaties.

Welke Bewakingscamera past bij mij?

Op moment dat u voor de keuze staat om uw eigendommen te beveiligen is “welke beveiliging systeem past bij mijn situatie” de eerste vraag wat opkomt. Om deze vraag te beantwoorden is het belangrijk om te weten wat uw beweegredenen zijn om een camera systeem te kopen. 

Wat u precies nodig heeft voor uw beveiliging hangt af van uw wensen en het doel waarom u een camera systeem wilt aanschaffen. Zo speelt er bij het maken van een keuze ook verschillende … een rol zoals: Eigenschappen van de camera’s, opslag duur, de prijs etc.

Om uw te ondersteunen bij het maken van een keuze hebben wij een aantal bewakingssets samen gesteld. Deze bewakingssets zijn voorzien van alles wat er nodig is om deze volledig werkend te krijgen. Voor deze bewakingssets betaald u ook een all-in prijs dit houd in dat wij voor deze prijs deze sets ook monteren en installeren.

Mocht het zo zijn dat uw situatie toch wat meer aandacht nodig heeft dan komen wij graag bij u langs om een offerte op maat samen te stellen.

KLANTENSERVICE

BEL ONS
010 261 32 61

ALGEMEEN CONTACT info@totaalbeveiligd.nl

HELPDESK help@totaalbeveiligd.nl

OPENINGSTIJDEN

MA T/M VR
10:00 – 18:00

DEMONSTRATIE

Plan hier gratis een vrijblijvende demonstratie op locatie.

949 ,99

Basis

Instapmodel Camera Systeem
 • (2X) 4 Megapixel Camera
 • 1 TB Opslag
 • Beugels & Accessoires
 • 3 jaar Garantie
 • 1e Jaar gratis onderhoud
 • Inclusief Montage & Installatie
 • Systeem Uitbreidbaar
Offerte

Systeem opmaat

Systeem op basis van situatie
 • Camera opmaat
 • Opslag opmaat
 • Beugels & Accessoires
 • 3 jaar Garantie
 • 1e Jaar gratis onderhoud
 • Inclusief Montage & Installatie
 • Systeem Uitbreidbaar

Als je bij ons koopt ...

ben je zeker van de volgende punten.

Top Kwaliteit!

Wij staan voor hoge kwaliteit, wij verkopen alleen systemen waar wij persoonlijk 100% achter staan.

Scherpe prijzen

Onze diensten leveren wij tegen scherpe en betaalbare prijzen

Top service!

Service en persoonlijke aandacht

Kennis & Ervaring

Team met kennis voor beveiliging, wij houden van ons vak!

Pre installatie van systemen.

Installaties worden altijd vooraf geïnstalleerd, zodat wij op locatie niet voor verrassingen komen te staan

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in één van onze professionele bewakingssystemen, maar heeft u daar nog vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

010 261 3 261

Veelgestelde vragen

Hie vind u onze meest gestelde vragen en antwoorden.

Camera systemen

U moet er vanuit gaan dat uw camera alleen uw eigen bezittingen mag filmen. Dat betekend dat u eigendommen van anderen niet mag filmen. Denk hierbij aan het filmen van het huis of de tuin van uw buren. Het filmen van de openbare weg is in principe ook niet toegestaan, zoals de stoep of parkeerplaatsen.

In sommige gevallen kan het niet anders dan dat u een stukje van de openbare weg filmt. Bijvoorbeeld omdat uw voordeur grenst aan de openbare weg. 

Ja, dat mag.

Bij koop woningen beslist u als eigenaar zelf of deze opgehangen mogen worden of niet.

Bij huur woningen kan dit anders liggen. Dan is het mogelijk dat u als huurder toestemming moet vragen aan uw verhuurder of dit mag of niet.

Wij maken gebruik van ip camera’s, deze camera’s worden door middel van een utp kabel op de recorder aangesloten. Het voordeel van dit systeem is dat het storingsvrij is en er niet apart stroom getrokken moet worden voor de camera’s.

Een draadloos systeem is veel makkelijker aan te sluiten omdat er geen kabel getrokken hoeft te worden. Wel moet u over een goed wifi netwerk beschikken en moet op toegang hebben tot een stroompunt in de buurt van de camera. 

Bij totaalbeveiligd kiezen wij tenzij het niet anders kan altijd voor een bedrade systeem.

Door het gebruik van een app op uw telefoon kunt u altijd bij uw beelden en zien wat er bij u thuis of bedrijf gebeurd. u dient alleen over internet te beschikken op uw telefoon en op de locatie waar de camera systeem staat.

Hoelang uw beelden opgeslagen worden is verschillend. Dit heeft te maken met hoeveel camera’s u heeft en hoe groot uw hardeschijf is. Bij veel systemen worden uw beelden maximaal 28 dagen opgeslagen.

Alarm systemen

De kosten van een Alarmsysteem wordt samen gesteld  op basis van uw behoeften. Voordat u het alarmsysteem koopt,  kijken onze experts gratis naar uw bedrijf of huis om vrijblijvend in kaart te brengen wat u nodig heeft om uw huis of bedrijf te beveiligen.  Zij bepalen de beste oplossing om uw veiligheid te garanderen en geven u een offerte met een scherpe prijs die afhankelijk is van de elementen die nodig zijn om u te beschermen.

Nee, een meldkamer is optioneel. u kunt uw alarm in de app en thuis gebruiken zonder meldkamer u krijg dan bij een alarm melding op uw telefoon een melding en u zal dan zelf de hulpdiensten moeten inschakelen indien nodig. U kunt er ook voor kiezen om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een meldkamer, de meldkamer die doet dan bij een alarmmelding de opvolging en zij informeren u ook bij elke opvolging van de status.

Wij maken gebruik van bedraade en draadloze alarmsystemen. bij elk aanvraag kijken wij aan welke voorwaarden uw alarm moet voldoen en maken wij de keuze in bedraad of draadloos.

Nee onze alarm systemen maken gebruik van een ip module waardoor wij uw alarm systeem met internet verbinden. mocht u niet over een internet verbinding beschikken op locatie dan kunnen wij uw alarm van een simkaart voorzien waardoor u alsnog verbonden bent met internet.

Onze alarmsystemen worden geinstalleerd door onze ervaren monteurs. Onze monteurs installeren uw alarm systeem en zorgen ook dat deze werkt zoals het hoort te werken.

ColorVu PTZ

ColorVu PTZ

Camera Informatie

Pluspunten
Minpunten
Omschrijving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Specificaties

Product
MerkHikvision. Safire, Hilook
ModelLorem ipsum
GarantieLorem ipsum
GewichtLorem ipsum
Waterbestendig
Vandalisme Bestendig
Opslag mogelijkheden
Voeding
Beeldeigenschappen
ResolutieHikvision. Safire, Hilook
Infrarood verlichtingLorem ipsum
CompressieLorem ipsum
AudioLorem ipsum
PTZ-bediening
Toegang op afstand
ONVIF-gecertificeerd
Kijkhoek