Totaal Beveiligd

Contact

Wij vinden het belangrijk om u te woord te staan op moment dat u er niet helemaal uit komt of wanneer u toch hulp nodig heeft om een passende beveiligingssysteem te vinden voor uw situatie.

Bel verzoek​

vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

OPENINGSTIJDEN

KLANTENSERVICE

Veelgestelde vragen

Hier vind u onze meest gestelde vragen en antwoorden.

Camera systemen

U moet er vanuit gaan dat uw camera alleen uw eigen bezittingen mag filmen. Dat betekend dat u eigendommen van anderen niet mag filmen. Denk hierbij aan het filmen van het huis of de tuin van uw buren. Het filmen van de openbare weg is in principe ook niet toegestaan, zoals de stoep of parkeerplaatsen.

In sommige gevallen kan het niet anders dan dat u een stukje van de openbare weg filmt. Bijvoorbeeld omdat uw voordeur grenst aan de openbare weg. 

Ja, dat mag.

Bij koop woningen beslist u als eigenaar zelf of deze opgehangen mogen worden of niet.

Bij huur woningen kan dit anders liggen. Dan is het mogelijk dat u als huurder toestemming moet vragen aan uw verhuurder of dit mag of niet.

Wij maken gebruik van ip camera’s, deze camera’s worden door middel van een utp kabel op de recorder aangesloten. Het voordeel van dit systeem is dat het storingsvrij is en er niet apart stroom getrokken moet worden voor de camera’s.

Een draadloos systeem is veel makkelijker aan te sluiten omdat er geen kabel getrokken hoeft te worden. Wel moet u over een goed wifi netwerk beschikken en moet op toegang hebben tot een stroompunt in de buurt van de camera. 

Bij totaalbeveiligd kiezen wij tenzij het niet anders kan altijd voor een bedrade systeem.

Door het gebruik van een app op uw telefoon kunt u altijd bij uw beelden en zien wat er bij u thuis of bedrijf gebeurd. u dient alleen over internet te beschikken op uw telefoon en op de locatie waar de camera systeem staat.

Hoelang uw beelden opgeslagen worden is verschillend. Dit heeft te maken met hoeveel camera’s u heeft en hoe groot uw hardeschijf is. Bij veel systemen worden uw beelden maximaal 28 dagen opgeslagen.

Alarm systemen

De kosten van een Alarmsysteem wordt samen gesteld  op basis van uw behoeften. Voordat u het alarmsysteem koopt,  kijken onze experts gratis naar uw bedrijf of huis om vrijblijvend in kaart te brengen wat u nodig heeft om uw huis of bedrijf te beveiligen.  Zij bepalen de beste oplossing om uw veiligheid te garanderen en geven u een offerte met een scherpe prijs die afhankelijk is van de elementen die nodig zijn om u te beschermen.

Nee, een meldkamer is optioneel. u kunt uw alarm in de app en thuis gebruiken zonder meldkamer u krijg dan bij een alarm melding op uw telefoon een melding en u zal dan zelf de hulpdiensten moeten inschakelen indien nodig. U kunt er ook voor kiezen om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een meldkamer, de meldkamer die doet dan bij een alarmmelding de opvolging en zij informeren u ook bij elke opvolging van de status.

Wij maken gebruik van bedraade en draadloze alarmsystemen. bij elk aanvraag kijken wij aan welke voorwaarden uw alarm moet voldoen en maken wij de keuze in bedraad of draadloos.

Nee onze alarm systemen maken gebruik van een ip module waardoor wij uw alarm systeem met internet verbinden. mocht u niet over een internet verbinding beschikken op locatie dan kunnen wij uw alarm van een simkaart voorzien waardoor u alsnog verbonden bent met internet.

Onze alarmsystemen worden geinstalleerd door onze ervaren monteurs. Onze monteurs installeren uw alarm systeem en zorgen ook dat deze werkt zoals het hoort te werken.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in één van onze professionele bewakingssystemen, maar heeft u daar nog vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons en wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

010 261 3 261

Verkoop

info@totaalbeveiligd.nl
010 261 3 261

Helpdesk

help@totaalbeveiligd.nl
010 261 3 261

Kennisbank

Binnenkort Beschikbaar!

ColorVu PTZ

ColorVu PTZ

Camera Informatie

Pluspunten
Minpunten
Omschrijving

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Specificaties

Product
MerkHikvision. Safire, Hilook
ModelLorem ipsum
GarantieLorem ipsum
GewichtLorem ipsum
Waterbestendig
Vandalisme Bestendig
Opslag mogelijkheden
Voeding
Beeldeigenschappen
ResolutieHikvision. Safire, Hilook
Infrarood verlichtingLorem ipsum
CompressieLorem ipsum
AudioLorem ipsum
PTZ-bediening
Toegang op afstand
ONVIF-gecertificeerd
Kijkhoek